Loading...

Wat zeggen anderen over de curus:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
41 berichten.
Petra
De stem van Tania zit nog in mijn hoofd, ze zegt: "Wat is dit lekker" En dat een paar keer achter elkaar. Dit is 'de brug' zoals zij dat noemt, die je helpt om al je gedachten los te laten. "Hup, uit de kleren" is ook een leuke uitspraak van haar. Tania is lekker praktisch. Je doet gewoon wat ze zegt. Tania pakte de hand van mijn vriend en deed voor hoe hij zachtjes en met gevoel moet strelen. Ze heeft hem de g-spot laten voelen. Ik heb een paar leuke 'grepen' geleerd tijdens de penismassage. Het was intiem en leuk. We hebben er lol om en gaan lekker spelen en oefenen.
Lisa
Tijdens mijn vrijgezellenfeest een super leuke workshop gehad van Tania! Het was gezellig en vrijblijvend voor iedereen! We hebben gelachen en geleerd.. 🙂
F&C en G&M
Een beetje zenuwachtig en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid belde we met z’n vieren aan bij Tania voor de cursus erotische massage. De zenuwachtigheid verdween door het warme ontvangst van Tania al snel waarna we vervolgens door Tania werden meegenomen in het genieten van alle ins en outs van een ontspannen massage. In een totaal ontspannen sfeer en met een gezonde dosis humor werden we meegenomen in het ‘leren’ genieten. Dankjewel Tania, je hebt ons leven verrijkt.
Ans en Henk
We hebben ons prima vermaakt en hebben wat Tania ons geleerd heeft diezelfde avond nog toe gepast. Wij kunnen het iedereen aanraden!! Leuk en tof mens waar wij ons meteen bij op het gemak voelde.
R & J
Met een gezonde spanning in ons lijf belden we aan bij Tania. Nergens voor nodig, Tania nam de tijd ons te leren kennen en gaf tips passend bij onze relatie. Daarna voelde het goed om ons uit te kleden en aan een massage te beginnen. Nooit verwacht dat we nog zo veel konden leren over "in het moment blijven", aanraking, g-spot, penismassage en gewoon leren genieten van elkaar. Thuis meteen verder gegaan..... We kunnen niet anders zeggen: doe deze cursus !
S&M
2 weken geleden belden we aan bij Tania voor een cursus erotische massage. Een beetje onwennig en we vonden het ook best wel spannend om ons bloot te geven. Maar Tania stelde ons meteen op ons gemak zodat we volledig relaxed aan de cursus begonnen. Het was in een woord geweldig! Veel geleerd en vooral geleerd om te genieten en dat doen we nog steeds! Een cursus erotisch massage bij Tania is echt een aanrader. Tania, dankjewel het was TOP!!
-
Vorige week de cursus erotische massage gedaan. In het begin was het erg onwennig, maar door Tania wordt je helemaal op je gemak gesteld. Niets moet, maar uiteindelijk ons heel vrij gevoeld. Samen veel nieuwe dingen geleerd, nieuwe technieken en ook het genieten van elkaar zonder met de gedachten "ergens anders" te zijn. Het geleerde in de praktijk toegepast en het bevalt uitstekend. We genieten al meer dan 30 jaar van elkaar maar door deze cursus leer je nog intenser van elkaar genieten. Een echte aanrader dus.
G&M
Vandaag een erotische massage workshop gevolgd bij Tania. Als wij ons ontvangst en gevoel, die wij kregen, kort zouden moeten omschrijven, dan zou dat professioneel & warm zijn. Tania creërt een veilige en vertrouwde omgeving waar enige schroom of nervositeit snel verdwijnt. Professioneel en met humor wist zij ons technieken aan te leren die wij allebei als zeer prettig en opwindend hebben ervaren. Ondanks dat ons seksleven in onze, vrije prille, relatie lekker en goed is hebben wij er allebei nog veel van kunnen leren om nog meer van elkaar en met elkaar te genieten. Dank je wel Tania en wij hopen jou zeker nog eens te bezoeken.
C+F
Wat een fijne cursus was dit! Ook voor ons was het in het begin een beetje awkward maar daar waren we vrij snel doorheen. Jij hebt de gave om op een luchtige en heldere manier dingen uit te leggen, waardoor het niet ongemakkelijk voelt. Heerlijk om zoveel nieuwe dingetjes te leren om meer van elkaar te kunnen genieten. Handig dat we ook gelijk de olie en dergelijke bij jou konden kopen en dus met een volledig pretpakket naar huis gingen! Heel blij dat we dit hebben gedaan. Bedankt voor de geweldige middag en je persoonlijke aandacht. Wij raden dit iedereen aan!! X
W&S
4 Mei 2018 Wat een super mooie belevenis! We gingen “best wel gespannen” naar een cursus erotisch masseren als doorgewinterd echtpaar maar kwamen terug en waren een ervaring rijker! Door Tania’s vriendelijke open en vrolijke houding is het totaal niet ongemakkelijk maar ontzettend leuk, grappig, leerzaam en erotisch. We hebben genoten 😁, dit gunnen we iedereen! Echt een aanrader! Tania heel erg bedankt 💋 voor deze verwennerij!
A&I
Je gaat toch enigszins gespannen op pad...maar Je wist ons goed aan te voelen. Wat ben je heerlijk en eerlijk, open en direct, maar met het juiste gevoel. Je hebt echt tijd en aandacht aan ons besteed. Je biedt meer dan een cursus. Een belevenis, een goed gesprek, warmte en liefde. We hebben genoten, van jou en van elkaar. En veel geleerd...! Dank je wel!
EW
Wat een heerlijk informatieve middag hebben we gehad bij Tania, en wat een mooie extra bagage mochten wij van haar ontvangen waarmee we ons liefdesleven, wat al zo rijk is, nog verder mee kunnen ontdekken. Super leuk, leerzaam, erotisch en informatief. Dankzij Tania zijn we nog verder tot elkaar gekomen.
P & C
23 jaar samen en 3 kinderen verder wilden wij onze intimiteit nieuw leven in blazen en nieuwe dingen ontdekken. Na het lezen van de recensies de cursus erotische massage geboekt. Compleet uit onze comfortzone en dus wat gespannen kwamen we bij Tania aan. Ze stelt je meteen op je gemak. Door middel van vragen te stellen gaat Tania op zoek naar wat bij je past. Ze legt alles goed en duidelijk uit met veel respect en zeker niet plat. Veel nieuwe dingen geleerd. Veel gelachen ook. Met opdrachten en oefeningen zijn we terug naar huis gegaan. We kijken ernaar uit om elkaar te herontdekken. Echt voor iedereen een aanrader. Iedereen zou dit zichzelf moeten gunnen. Tania bedankt voor de leuke leerzame middag.
B&P
Als stel dat al meer dan 30 jaar bij elkaar is, waren we op zoek naar manieren om onze intimiteit nieuw leven in te blazen. We kwamen terecht bij de workshop erotische massage van Tania. In een ontspannen sfeer en met humor, is Tania samen met ons op zoek gegaan naar wat het beste bij ons past. Na een prettig gesprek hebben we elkaar gemasseerd, waarbij Tania duidelijke en concrete instructies gaf; niet plat, maar ook zeker niet zweverig. Onze eyeopener was wel dat strelen en teasen bij een vrouw wezenlijk anders is dan bij een man. We hebben nieuwe handelingen en kneepjes geleerd om elkaar te verwennen. Al met al een leerzame workshop gegeven door een heel fijn persoon.
H & A
We zijn eind september bij Tania geweest. Was een superleuke middag waarbij Tania ons perfect op ons gemak wist te stellen en we er achter kwamen dat je partner je zelfs als je elkaar al 30 jaar kent nog voor (aangename!) verrassingen kan stellen. Absoluut aan te raden!
Bianca
Erg leuke, grappige en leerzame cursus gehad voor een vrijgezellenfeest. Al vond onze bride to be het jammer dat ze geen certificaat kreeg 😅 super bedankt voor de leuke middag!
Lisse
Wat een gezellige dame en wat een informatieve en vooral leuke cursus!! Echt een aanrader.
Marc
Op 17 Aug langs geweest als gelegenheidskoppel bij Tania, zeer vriendelijke & aangename dame. Niettegenstaande wij al diverse andere massagecursussen gevolgd hebben, was dit totaal iets anders en in hoge mate boven de verwachtingen. Het loonde zeker de moeite eens van Zuid West-Vlaanderen een uitstapje te maken tot bij haar. Bij deze Tania hartelijk bedankt om ons te hebben willen ontvangen, wij vertellen het verder onder onze kennissen. Hartelijke groeten Marc & partner
G en M
Als verjaardagscadeau voor elkaar boekten wij de cursus Erotische Massage bij Tania (aug 2017). Wat een topcadeau! Zelfs na 13 jaar relatie hebben we superveel nieuwe dingen geleerd die we gelijk zijn gaan gebruiken. Het is een nog groter feest in bed. Tania verstaat de kunst om je op je gemak te stellen, aan te voelen wat wel en niet bij jou past, om je in korte tijd veel te leren, om helder en met humor je partner te laten genieten van je handen. Absoluut een aanrader!
Jasper
Een erg leuke cursus, aan te bevelen voor iedereen. Op een hele ontspannen manier veel nieuwe tips opgedaan. Dit was een erg leuk cadeau, dank!