Loading...

Wat zeggen anderen over de curus:

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
31 berichten.
A&I
Je gaat toch enigszins gespannen op pad...maar Je wist ons goed aan te voelen. Wat ben je heerlijk en eerlijk, open en direct, maar met het juiste gevoel. Je hebt echt tijd en aandacht aan ons besteed. Je biedt meer dan een cursus. Een belevenis, een goed gesprek, warmte en liefde. We hebben genoten, van jou en van elkaar. En veel geleerd...! Dank je wel!
EW
Wat een heerlijk informatieve middag hebben we gehad bij Tania, en wat een mooie extra bagage mochten wij van haar ontvangen waarmee we ons liefdesleven, wat al zo rijk is, nog verder mee kunnen ontdekken. Super leuk, leerzaam, erotisch en informatief. Dankzij Tania zijn we nog verder tot elkaar gekomen.
P & C
23 jaar samen en 3 kinderen verder wilden wij onze intimiteit nieuw leven in blazen en nieuwe dingen ontdekken. Na het lezen van de recensies de cursus erotische massage geboekt. Compleet uit onze comfortzone en dus wat gespannen kwamen we bij Tania aan. Ze stelt je meteen op je gemak. Door middel van vragen te stellen gaat Tania op zoek naar wat bij je past. Ze legt alles goed en duidelijk uit met veel respect en zeker niet plat. Veel nieuwe dingen geleerd. Veel gelachen ook. Met opdrachten en oefeningen zijn we terug naar huis gegaan. We kijken ernaar uit om elkaar te herontdekken. Echt voor iedereen een aanrader. Iedereen zou dit zichzelf moeten gunnen. Tania bedankt voor de leuke leerzame middag.
B&P
Als stel dat al meer dan 30 jaar bij elkaar is, waren we op zoek naar manieren om onze intimiteit nieuw leven in te blazen. We kwamen terecht bij de workshop erotische massage van Tania. In een ontspannen sfeer en met humor, is Tania samen met ons op zoek gegaan naar wat het beste bij ons past. Na een prettig gesprek hebben we elkaar gemasseerd, waarbij Tania duidelijke en concrete instructies gaf; niet plat, maar ook zeker niet zweverig. Onze eyeopener was wel dat strelen en teasen bij een vrouw wezenlijk anders is dan bij een man. We hebben nieuwe handelingen en kneepjes geleerd om elkaar te verwennen. Al met al een leerzame workshop gegeven door een heel fijn persoon.
H & A
We zijn eind september bij Tania geweest. Was een superleuke middag waarbij Tania ons perfect op ons gemak wist te stellen en we er achter kwamen dat je partner je zelfs als je elkaar al 30 jaar kent nog voor (aangename!) verrassingen kan stellen. Absoluut aan te raden!
Bianca
Erg leuke, grappige en leerzame cursus gehad voor een vrijgezellenfeest. Al vond onze bride to be het jammer dat ze geen certificaat kreeg 😅 super bedankt voor de leuke middag!
Lisse
Wat een gezellige dame en wat een informatieve en vooral leuke cursus!! Echt een aanrader.
Marc
Op 17 Aug langs geweest als gelegenheidskoppel bij Tania, zeer vriendelijke & aangename dame. Niettegenstaande wij al diverse andere massagecursussen gevolgd hebben, was dit totaal iets anders en in hoge mate boven de verwachtingen. Het loonde zeker de moeite eens van Zuid West-Vlaanderen een uitstapje te maken tot bij haar. Bij deze Tania hartelijk bedankt om ons te hebben willen ontvangen, wij vertellen het verder onder onze kennissen. Hartelijke groeten Marc & partner
G en M
Als verjaardagscadeau voor elkaar boekten wij de cursus Erotische Massage bij Tania (aug 2017). Wat een topcadeau! Zelfs na 13 jaar relatie hebben we superveel nieuwe dingen geleerd die we gelijk zijn gaan gebruiken. Het is een nog groter feest in bed. Tania verstaat de kunst om je op je gemak te stellen, aan te voelen wat wel en niet bij jou past, om je in korte tijd veel te leren, om helder en met humor je partner te laten genieten van je handen. Absoluut een aanrader!
Jasper
Een erg leuke cursus, aan te bevelen voor iedereen. Op een hele ontspannen manier veel nieuwe tips opgedaan. Dit was een erg leuk cadeau, dank!
Agnes
Ontzettend leuke en leerzame workshop gehad tijdens ons vrijgezellenfeest. Tania het was super gezellig
P en A
Eind mei hebben wij de cursus gehad. Dit hadden we eerder moeten doen. We kunnen ons nu veel beter ontspannen en ontspannen raken. De wijze waarop uitleg wordt gegeven is top. Tania bedankt.
Vrijgezellefeest Ell
Super leuke en leerzame workshop gevolgd bij Tania! Veel gelachen maar stiekem toch veel geleerd! Niet alleen de vrijgezel kreeg aandacht, wij allemaal werden stuk voor stuk wijzer gemaakt die dag! Echt een aanrader! Heel erg bedankt Tania!! 😘 gr Patricia
VrijgEL
Ontzettend leuke en vooral ook leerzame cursus gehad op ons vrijgezellenfeest! Heel veel gelachen met Tania die een goed gevoel voor humor heeft maar in ons aantekeningen schriftje ook goed meegeschreven met alle interessante tips en trucs. Een echte aanrader! Tania, bedankt voor de bijzondere middag 😉
Marc
Door zeer positieve geluiden over jou n.a.v. van een vrijgezellen workshop voor vrouwen, heb ik je gevraagd of je iets soortgelijks voor mannen ook zou willen doen? Gelukkig wel en gelukkig maar 😉 Elf heren, allemaal met vaste partner en in leeftijd variërend van 35 tot 50, hingen na de eerste gewenning* bijna 2 uur aan je lippen. Leerzaam, eye openers, geweldige tips en (vonden een aantal heren echt een hele grote pré) allesbehalve plat. Bedankt! * lees: macho bravoure gereutel
N&A
Vorige week hebben wij de workshop voor stellen bij Tania gevolgd. Wij zijn ruim 16 jaar bij elkaar en hebben vrij regelmatig lekkere sex, maar op zoek naar een beetje extra afwisseling kwamen wij langs deze website. Via //www.vriendin.nl/voor-jou/relaties/6976/xandra-mijn-vriend-en-ik-boekten-een-privcursus-erotische-massage staat een heel goede beschrijving van haar werk. Wij kunnen dit verhaal volmondig bevestigen, een absolute aanrader! Wij zijn bij Tania in Hilversum langs gegaan. Aan het begin waren wij een beetje onwennig, maar Tania heeft geweldige tips en legt alles heel erg prettig uit (inderdaad geen moment ongemakkelijk gevoeld). Niet alleen een leuk middagje uit, maar ook een grote verrijking van ons sexleven! We hebben al een paar keer van je tips genoten en gaan absoluut nog vaak oefenen ? Tania, heel erg bedankt!
Dieneke
Wij hebben de workshop erotische massage gedaan. Wij hebben ondanks onze ervaringen nog veel nieuwe dingen opgedaan. Zeker ik als vrouw was alleen al geholpen bij het leren loslaten van al mijn gedachten tijdens het vrijen. FANTASTISCH! Eigenlijk een must voor ieder koppel of je nu ervaren of onervaren bent!
S&E
Vorig jaar hebben wij een cursus erotische massage gevolgd puur uit nieuwsgierigheid. Daar hebben we dagelijks zoveel plezier van...het enige waar we nog steeds ernstig op moeten oefenen is geduld!! Wat een enorme toevoeging aan ons toch al heerlijke sexleven. Het geeft je sexleven echt een totaal andere dimensie. En omdat onze honger naar meer kennis nog steeds niet gestild was hebben we twee weken geleden de 50 tinten workshop gedaan. Ook daarbij weer zoveel opgestoken. Tania is echt een vakvrouw, open, kundig, kan duidelijk uitleg geven, voelt uitstekend de "wens"van de klant aan en een goed gevoel voor humor is ook zeker aanwezig. Voor een ieder die zichzelf op sexueel vlak wil ontwikkelen echt een aanrader!!
Rianne
Afgelopen weekend hebben we een vrijgezellen workshop gehad van Tania. Het was echt superleuk en er was een hele relaxte sfeer. We hebben heel veel gelachen met z'n allen en de meiden waren superblij met wat we geleerd hebben. Ik vermoed dat er een aantal mannen heel erg gelukkig gaan worden komende tijd! 😉 Dankjewel Tania!
Lisa
Voor een vrijgezelle vroegen we Tania een workshop te geven. Het was 1 groot succes ; een hele ontspannen leuke sfeer, en erg leerzaam 🙂